Samsun İnşaat Fuarı 2016 ‘28.839’ kişi tarafından ziyaret edildi’

Kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından “Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı”, 31 Mart – 3 Nisan 2016 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Sektörün büyük buluşması 28.839 kişi tarafından ziyaret edilerek katılımcılarımızı memnun bıraktı.

31 Mart Perşembe günü protokolün de yoğun katılımıyla, etkileyici bir açılış ile kapılarını açan ‘Samsun İnşaat Fuarı 2016’ 3 Nisan Pazar günü sona erdi. Fuar, yurt dışından ve yurt içinden gelen 28.839 kişi tarafından ziyaret edilerek sektöre bu yıl da önemli bir hareket getirdi. Bu yıl artarak 249 marka ve marka temsilciliğine ev sahipliği yapan fuarımızdan, inşaat sektörüne ilişkin birçok seçenek sunan katılımcılar ve ziyaretçiler memnun ayrıldı. Başarılı ve verimli bir fuar geçiren katılımcı firmalar 2017 yılında 3. kez düzenlenecek olan fuarda, daha büyük alanlar için sözleşme imzalamayı talep ederek, önümüzdeki yıl da fuarın artarak devam eden büyük başarılara imza atacağının sinyallerini verdi.

Farklı alt sektörlerin inovatif ürünleri fuarımızdaydı. Alanlarında uzmanlaşmış firmaların; doğal taş tozundan renklendirilmiş sıva ile yapılan sanatsal bina dış cephe çalışmaları, Karadeniz’de yapılan en yeni ve tek antik görünümlü bordür kaplamaları, yeni teknoloji ve trend küvetler, son teknoloji ile üretilmiş lift ve iskeleler, Türkiye’ de tek patentli, baca, kurum ve duman filtreleme sistemi vb. yeni ürünler ve teknolojiler ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Fuarda İkili İş Görüşmeleri Gerçekleştirildi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın da destekleri ve Tüyap yurtdışı ofislerinin çalışmaları sonucu bu yıl da yurt dışından alım heyetleri organize edildi.  Fuar katılımcısı firmaların temsilcileri ile birçok önemli iş görüşmesi gerçekleştiren yabancı ziyaretçiler, Samsun’ un dış ticaretinin artması ve Samsun’ un bir marka olarak dünya ticaretinde yerini alması yönünde önemli katkı sağladı.

Fuarın ziyaret günlerinde, katılımcıların yurt dışı alım heyetleriyle yaptığı görüşmeler ve anlaşmalar sektöre bu yıl da moral verdi. Gürcistan heyetimizle yapılan proje bazlı anlaşmalar, İran heyetimizle yapılan bayilik, proje ve direkt satış anlaşmaları, katılımcılarımızın ve bölgenin ticari hacmini arttırdı. Bunun yanında çevre illerden yine binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, stratejik bir iş platformu ve buluşma noktası olma niteliğini arttırarak devam ettirdi.

Fuarda farklı konularda seminerler düzenlenerek, sektör ve sektör dinamiklerine dair önemli yeniliklerden, ilgili tüm ziyaretçi ve katılımcıların bilgi edinebilmesine olanak sağlandı.

TÜYAP TÜM FUARCILIK YAPIM A.Ş

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN